Usluge fotografisanja i snimanja

Za one kojima nije svejedno da li je njihova fotografija napravljena mobitelom ili je angažovan fotograf, izdvajamo naše pakete usluga fotografisanja i snimanja vjenčanja i formalnih događaja, ponudu za firme kao i studijsko fotografisanje, sve uz uključenu profesionalnu obradu i po potrebi štampanje vaših fotografija ili digitalnih zapisa.

 

Ne propustite najbolju ponudu, po najpovoljnijoj cijeni

Fotografisanje vjenčanja

Neka se dan Vašeg vjenčanja pamti, kažu da slika vrijedi više od hiljadu riječi. Izaberite jedan od naših foto/video paketa te sve brige o savršenim fotografijama i videu prepustite nama.

Fotografisanje proizvoda

Naše dugogodišnje iskustvo u fotografisanju proizvoda za razne klijente čini nas vašim odličnim izborom. Obrada fotografija za web i print. Predstavite svoj proizvod na najbolji mogući način.

Fotografisanje kompanije

Ukoliko su Vam potrebne visokokvalitetne promotivne fotografije ili video vaših prostorija, proizvodnih pogona ili vašeg osoblja kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Nudimo Vam kvalitet i vrhunsku uslugu.

Fotografisanje i snimanje
iz zraka

Fotografiranje i snimanje iz zraka vršimo pomoću drona, dokazano najboljeg uređaja za ovakav vid snimanja. Zahvaljujući ovim malim letjelicama možemo snimiti kadrove s inače nepristupačnih terena.

Fotografije i snimke iz zraka Vašem će poslovnom objektu dati sasvim drugačiji izgled iz jedne nove perspektive, a ujedno ćete poboljšati digitalnu prisutnost na webu. Svaku snimku iz zraka naši će monteri obraditi do najsitnijih detalja kako bi prikaz onoga što smo za Vas snimali bio fotorealističan.

IZ NAŠEG OBJEKTIVA

KOTNAKTIRAJTE NAS
062 402 476

ebteh6@gmail.com
Doboj Jug 203. Brigade 32
Poslovna zona NORDSTAR
Kancelarija broj 4